Slovene architecture

Physiotherapy department

Styria arhitektura d.o.o. / 2016
LOCATION: Ulica talcev 9, Maribor

The new annex, housing the physiotherapy department, was designed as a subordinate building to the existing city block, which features quality architecture and good urban planning, dating back to the early and late modernism. Therefore, the placement, height and facade of the annex were planned accordingly. The interior design follows the criteria of contemporary medical facilities and features graphic design details which make for a more relaxed atmosphere.

Object information

Project Year
2014
Construction year
2016
Object size
3960 m2
Area size
1638,7 m2
Investment
3.500.000 eur
Energy Performance Certificate
A

Technical team

Architects
David Mišič, Sašo Žolek
Photographers
Miran Kambič
Construction engineers
Domen Gradišnik

Manufacturers and Suppliers

Main contractor
Gokop d.o.o.