Slovene architecture

Dentist's office Orto MG

Plusminus30 / 2016
LOCATION: Tržaška cesta 22, Postojna

The design of the office aims at alleviating patients’ visits to the dentist’s, from the waiting room to the actual time spent on the dentist’s chair. Wooden details and carefully chosen pieces of furniture, such as a swing in the waiting room, add a touch of warmth and playfulness. The renovation preserved the vaulted ceilings in the reception and in the office and added a modern-style graphic design to captivate the patient’s attention. Both rooms are visually connected by a large closet, lit from the inside, which creates an impression of depth.

Object information

Project Year
2014
Construction year
2016
Object size
120 m2
Investment
100.000 eur
Energy Performance Certificate
A

Technical team

Architects
Barbara Debevec, Lara Melon, Bernard Podboj, Jure Melon
Photographers
Mate Mioč
Construction engineers
Gradnje Novak, Gašper Novak s.p.

Manufacturers and Suppliers