Slovene architecture

Kindergarten Polzela with community centre

Mojca Gregorski, Matic Lašič, Modular arhitekti / 2014
LOCATION: Polzela 131a, Polzela

This annex to an existing kindergarten houses five playrooms, a gym, a teachers’ room and an intergenerational centre. The roof forms several gables and is a logical continuation of the existing building’s geometry. The roof is made of prefabricated sandwich-style wooden panels, used in shopping centres building, which is an innovative and low-cost solution. The building only took four months, including a landscaped outdoor playground.

Object information

Project Year
2013
Construction year
2014
Object size
823 m2
Investment
1.100.000 eur
Investor
Občina Polzela

Technical team

Architects
Mojca Gregorski, Matic Lašič, Modular arhitekti
Landscape architects
Adkrajine
Photographers
Miran Kambič
Mechanical engineers
Menerga d.o.o.
Electrical engineers
TE-biro d.o.o.
Construction engineers
Proding d.o.o.

Manufacturers and Suppliers