Parking garden

Raketa d.o.o. / 2018
RESERVATIONS WILL OPEN 15.09.2020

How to transform a parking lot into a place of social encounters?

Eager to design the exterior layout of the restaurant space, Raketa began with the premise that the entrance area should take overwhelming precedence over the parking lot. At the forefront we placed a wall as a dramatic foil to the chaotic traffic beyond. A concrete monolith more than 10 meters long – one might say a sculpture – establishes a new relationship between the busy city intersection, parking area and the privacy of the hospitality venue. In spite of its small size, the project questions the seeming efficacy of any parking lot.

Object information

Construction year
2018
Area size
50 m2

Technical team

Architects
Katjuša Kranjc, Rok Kuhar, Raketa d.o.o.
Photographers
Žiga Lovšin
Electrical engineers
Domadenik d.o.o.
Construction engineers
Žurbi team d.o.o.

Manufacturers and Suppliers

Lights
Domadenik d.o.o.
Fences
Žurbi team d.o.o.
X

BOOKING RESERVATION

Parking garden

In order to enter all facilities, reservation is required through the application in this online form.

Personal data is collected only for the purposes of informing about the events of the OHS project and recording of persons entering the premises. We do not transfer personal data to third parties.

By signing up, each applicant accepts the conditions of entry into the objects that will be presented when viewing each object (possibly: taking care at the entrance to private buildings, prohibiting photography, banning entry to certain premises).

Choose an appointment