Slovene architecture

Apartment AAA

Projektarna / 2014

This attic of an old residential building in the centre of Ljubljana was converted into a two-level apartment. The longitudinal layout demanded a carefully planned distribution of rooms and furniture. The minimalist approach is evident in the limited selection of materials and colours: two basic colours and oak wood are used throughout the apartment. Solid oak parquet is reminiscent of the past, while furniture made of wire brushed oak wood adds a touch of modern style.

 Reservation required. The reservations will open on 7th April.

Object information

Leto projekta
2013
Leto izgradnje
2014
Velikost objekta
106,3 m2

Technical team

Arhitektura
Miklavž Tacol, Katja Ševerkar, Mitja Zorc
Fotografije
Boštjan Tacol

Manufacturers and Suppliers

Notranja oprema
Mizarstvo Janez Kajzer
Kuhinja
Kerin.Povirk d.o.o.