Slovene architecture

Row house L

od-do arhitektura / 2019

The design of the Row House L strives for rationalization of the floor plan and the implementation of thoughtful furniture. The center of the ground floor is a corner fireplace around which are arranged living spaces. Panoramic glazing of the living room is reflected in the new glazing, which replaces the classic kitchen back. The new window allows more light to enter the room. On the upper floor of the house there is a bathroom, a children’s room and a bedroom with parents connected to the wardrobe room and cabinet.

Object information

Leto izgradnje
2019
Velikost objekta
110 m2
Kvadratura parcele
320 m2
Vrednost investicije
110000 €
Investitor
zasebni

Technical team

Arhitektura
od-do arhitektura
Interier
od-do arhitektura, Matic Škarabot, Aleš Žmavc
Fotografije
od-do arhitektura

Manufacturers and Suppliers

Glavni izvajalec
SMS team
Svetila
Vertigo bird d.o.o.