Slovene architecture

Restaurant - House Denk

Boštjan Matul, Dominik Sagadin, AB objekt d.o.o. / 2015

Renovation and addition to this restaurant with a long-standing tradition responded to the needs of a young chef. The annex was built in a beautifully maintained garden with a pond, and is linked to the old building with bridges. The special features of the restaurant are a clear distinction between old and new, garden patios to allow nature into the building, and a timeless yet warm space.

Object information

Project Year
2011
Construction year
2015
Object size
850
Investor
Gregor Vračko s.p.

Technical team

Architects
Boštjan Matul, Dominik Sagadin, AB objekt d.o.o.
Interior designers
Landscape architects
Mitja Škrjanec
Photographers
Matej Lozar
Mechanical engineers
REM projekt d.o.o.
Electrical engineers
Eltiplan d.o.o.
Construction engineers
Grant d.o.o.

Manufacturers and Suppliers