Han restaurant

GAO arhitekti / 2020
Location
Zbirno mesto
In front of the Restaurant on the second floor
Time
RESERVATIONS WILL OPEN 15.09.2020

Our fundamental goal was to create an interior that gently entices onlookers and potential clients, while at the same time hiding them from the noisy, illuminated area of the shopping centre. This transition was made possible by the contrast and rhythm of the façade with its interchanging elements. We drew inspiration from the philosophical approach of Kengo Kuma, a master of Japanese architecture. Both the dim lighting and a balanced design of all special elements serve as a nod to Asian design and its fundamental elements.

 

Object information

Construction year
2020
Object size
198 m2

Technical team

Interior designers
Mechanical engineers
Emineo d.o.o.
Electrical engineers
ESPIN d.o.o., Lighting design A2HKR – Ajda Kenda, Andreja Horvat Rusjakov
Others
BWC d.o.o.

Manufacturers and Suppliers

Main contractor
MTE Inženiring d.o.o.
Furniture
Mizarstvo Trunkelj
X

BOOKING RESERVATION

Han restaurant

In order to enter all facilities, reservation is required through the application in this online form.

Personal data is collected only for the purposes of informing about the events of the OHS project and recording of persons entering the premises. We do not transfer personal data to third parties.

By signing up, each applicant accepts the conditions of entry into the objects that will be presented when viewing each object (possibly: taking care at the entrance to private buildings, prohibiting photography, banning entry to certain premises).

Choose an appointment