Renovation of the apartment in Mali nebotičnik

Žiga Ravnikar, Eva Senekovič / 2017
Time
Vsi termini zasedeni

Exceptional views and light conditions offered a good renovation basis for the corner apartment in ‘Mali nebotičnik’. In a new, more open design, adapted to modern lifestyle, the designers wanted to include original fixtures, oak parquet and a ceramic stove. New interventions represent a contrast to the original architectural elements. Their flexible design allows a dynamic layout, which the users can adjust according to their own scenario.

Object information

Construction year
2017
Object size
75 m2

Technical team

Architects
Eva Senekovič, Žiga Ravnikar
Photographers
Martin Kruh

Manufacturers and Suppliers

Windows, doors
N stil, Denis Nagode s.p.
Plasters
S skupina d.o.o.
Flooring
Sandra Tibaut s.p., Ostrovrhar d.o.o.
Furniture
N stil, Denis Nagode s.p.
Kitchen
N stil, Denis Nagode s.p.
X

BOOKING RESERVATION

Renovation of an apartment in Mali nebotičnik

In order to enter all facilities, reservation is required through the application in this online form.

Personal data is collected only for the purposes of informing about the events of the OHS project and recording of persons entering the premises. We do not transfer personal data to third parties.

By signing up, each applicant accepts the conditions of entry into the objects that will be presented when viewing each object (possibly: taking care at the entrance to private buildings, prohibiting photography, banning entry to certain premises).

Choose an appointment