Physiotherapy Pavilion at the University Rehabilitation Institute of the Republic of Slovenia, Ljubljana

Dans arhitekti / 2017
Location
Time
Fri. 05. 04. 2019 at 18:00
Reservation

The pavilion is designed like a body lying between two existing buildings in a way that establishes precise relationships with the immediate context – the buildings and the park. Outside this intermediate space it splits into two branches, embrace a tree. The facade lines are articulated, visually shortening a very long and narrow object. The interior is in perfect harmony with the outer form. It is distinguished by pleasant atmosphere, daylight and views of the park.

Object information

Construction year
2017
Object size
100 m2
Investment
200.000 €
Investor
Univerzitetni rehabilitacijski Inštitut Republike Slovenije – Soča

Technical team

Architects
Dans arhitekti
Photographers
Miran Kambič

Manufacturers and Suppliers

Main contractor
STRABAG d.o.o.
X

BOOKING RESERVATION

Pavilion URI Soča

In order to enter all facilities, reservation is required through the application in this online form.

Personal data is collected only for the purposes of informing about the events of the OHS project and recording of persons entering the premises. We do not transfer personal data to third parties.

By signing up, each applicant accepts the conditions of entry into the objects that will be presented when viewing each object (possibly: taking care at the entrance to private buildings, prohibiting photography, banning entry to certain premises).

Choose an appointment