Slovene architecture

Philip Morris

Andrej Mercina, Jagoda Jejčič, Goran Raspor, Primož Pavšič, Triiije arhitekti / 2014

Refurbishing of office spaces tends to bring about a change in activity. In order to understand this process, the architect conducted workshop meetings with the staff and designed the new offices of Philip Morris company according to the results of these innovative encounters. Classical office work distribution moved into a „tree house“ (a new meeting room), while the staff socializes on the „flying carpet“ (the new event room). Because of the nature of the company, smoking is allowed, but only in the so-called „kitchen“.


Object information

Project Year
2012
Construction year
2014
Object size
1100
Investor
Philip Morris Ljubljana d.o.o.

Technical team

Architects
Andrej Mercina, Jagoda Jejčič, Goran Raspor, Primož Pavšič, Triiije arhitekti
Photographers
Miran Kambič

Manufacturers and Suppliers