Slovene architecture

Office building Jurjevec

Miha Kajzelj / 2017
LOCATION: Lesarska cesta 6, Nazarje

The light composition of the building, composed of three divided volumes, formulates the monumental dynamics of the truck. The lower part is composed of a glazed reception office and a closed volume of the energy space, the office lamella above leaning on it. A covered parking area is placed under the lamella. The staircase leading to the upper floor is brightened with lots of light through the side windows of the corridor. The upper floor is divided into an office lamella and a director’s office with a private terrace.

Object information

Construction year
2017
Object size
193 m2
Area size
4250 m2
Investment
350.000 €
Investor
Matjaž Jurjevec s.p.

Technical team

Architects
Miha Kajzelj
Interior designers
Miha Kajzelj
Landscape architects
Miha Kajzelj
Photographers
Blaž Jamšek
Mechanical engineers
Emineo d.o.o.
Electrical engineers
TE-biro d.o.o.
Construction engineers
Igor Štupnik

Manufacturers and Suppliers

Main contractor
Husein Hodžič s.p.
Construction work
Husein Hodžič s.p.
Facade
MIK Celje d.o.o., Gradbeništvo Nuša Grubelnik s.p., ETERNIT SLOVENIJA
Installations
Elektro Ugovšek d.o.o., Ivan Rosenstein s.p.
Windows, doors
MIK Celje d.o.o., Melu d.o.o.
Plasters
Gradbeništvo Nuša Grubelnik s.p.
Furniture
Delight d.o.o., Jan Jurjevec
Lights
Zumtobel d.o.o.
Kitchen
Jan Jurjevec