House renovation on Brdo

Mertelj Vrabič arhitekti / 2018
Time
Sat. 06. 04. 2019 at 11:00
Reservation

This house on Ivana Kobilca Street was originally designed as a family house for four. Our client acquired the house intending to live there on his own. The architects removed the non-essential partition walls and unified the flooring. The furniture is made of materials not commonly used in private homes – insulation theatre curtain instead of a partition wall in the garage, kitchen made of raw Kerrock, stainless steel bookshelves. Project extends to the outdoor terrace, where a small park with twelve trees was designed.

Object information

Construction year
2018
Object size
225 m2
Investment
150.000 €
Investor
zasebni

Technical team

Architects
Maša Mertelj, Matic Vrabič, Janja Šušnjar
Photographers
arhiv biroja

Manufacturers and Suppliers

X

BOOKING RESERVATION

House renovation on Brdo

In order to enter all facilities, reservation is required through the application in this online form.

Personal data is collected only for the purposes of informing about the events of the OHS project and recording of persons entering the premises. We do not transfer personal data to third parties.

By signing up, each applicant accepts the conditions of entry into the objects that will be presented when viewing each object (possibly: taking care at the entrance to private buildings, prohibiting photography, banning entry to certain premises).

Choose an appointment