House in Janče

Obrat d.o.o., Blaž Babnik Romaniuk / 2016
Time
Vsi termini zasedeni

It was the clients’ desire that a home should be a place where the family can live in contact with nature. Therefore, the house has a central space that connects the lives of all family members. The design connects living and sleeping quarters, with the dining room serving as a central area with a large table. Other rooms are connected to it, while the house is in close contact with the surrounding countryside.

Object information

Construction year
2016
Object size
250 m2

Technical team

Architects
Obrat d.o.o., Blaž Babnik Romaniuk
Photographers
Obrat d.o.o.
Mechanical engineers
Bitech d.o.o.
Electrical engineers
Biro Lovšin d.o.o.
Construction engineers
Valide d.o.o.

Manufacturers and Suppliers

Construction
Valide d.o.o.
X

BOOKING RESERVATION

House in Janče

In order to enter all facilities, reservation is required through the application in this online form.

Personal data is collected only for the purposes of informing about the events of the OHS project and recording of persons entering the premises. We do not transfer personal data to third parties.

By signing up, each applicant accepts the conditions of entry into the objects that will be presented when viewing each object (possibly: taking care at the entrance to private buildings, prohibiting photography, banning entry to certain premises).

Choose an appointment