House NB

MCA - Miha Čebulj Arhitektura / 2018
Time
Vsi termini zasedeni

House NB is located at the edge of the plateau above the valley, providing an exceptional panoramic view. It is designed as a hybrid between the terrain and the building. It is a basic shelter that inseparably grows from the ground. A hard envelope protects a soft interior. A two-story multipurpose space around the fireplace gradually transforms into more private areas. Ambiences are designed for responsive use in different seasons and day times. House NB adopts, nurtures and admires natural light.

Object information

Construction year
2018
Object size
249 m2
Awards
INTERIER LETA 2018 - zasebni, BIG SEE INTERIER AWARD 2018

Technical team

Architects
MCA – Miha Čebulj Arhitektura, Miha Čebulj, Špela Štern
Photographers
Janez Marolt

Manufacturers and Suppliers

Main contractor
Marles hiše Maribor d.o.o.
Greenery
MCA – Miha Čebulj Arhitektura
X

BOOKING RESERVATION

House NB

In order to enter all facilities, reservation is required through the application in this online form.

Personal data is collected only for the purposes of informing about the events of the OHS project and recording of persons entering the premises. We do not transfer personal data to third parties.

By signing up, each applicant accepts the conditions of entry into the objects that will be presented when viewing each object (possibly: taking care at the entrance to private buildings, prohibiting photography, banning entry to certain premises).

Choose an appointment