Slovene architecture

House GB

od-do arhitektura / 2020

House, secluded in the nature of the Pohorje forests, was built in the 1990s. The building had a compact floor plan, rooms with small window openings. The investor wanted to modernize the house, connect it with the surroundings and bring it closer to the modern way of living. The renovation of the house aims to connect the interior living space with the green surroundings within which the house is located. Small square footage with a thoughtful design makes for a comfortable life in a house that has just about everything we need.

Object information

Leto izgradnje
2020
Velikost objekta
75 m2
Kvadratura parcele
800 m2
Vrednost investicije
110000 €
Investitor
zasebni

Technical team

Arhitektura
od-do arhitektura
Fotografije
od-do arhitektura

Manufacturers and Suppliers

Kamnoseštvo
Ostrovrhar d.o.o.
Gradbena dela
Ivan Javernik s.p.
Krovstvo, kleparstvo
Kamini Kočevar d.o.o.
Okna, vrata
Tlaki, parketi, keramika
Onis parketi, Interrier Showroom
Notranja oprema
Mizarstvo Florjančič d.o.o.