Slovene architecture

House Raduha - Apartments in the old barn

Odprti krog / 2013

Two new apartments have been built above the old barn. The stone walls of the ground floor were preserved and covered with a modern wooden construction to obtain a first floor. The apartments have separate entrances through staircases on each side of the building. They are covered in transparent larchwood facades, resembling traditional barns. Each apartment features a living room, a bathroom with a large bathtub and an upstairs gallery sleeping area under the roof ridge. An oblique wall adds spice to the ambient and accentuates the view of the river Savinja. The ground floor offers storage space for sports equipment, usually the guests’ fishing rods.

Object information

Leto izgradnje
2013
Velikost objekta
115 m2

Technical team

Arhitektura
Odprti krog, Janko Rožič, Gašper Drašler, Matjaž Suhadolc

Manufacturers and Suppliers

Konstrukcije
Alfa Natura d.o.o.