Slovene architecture

House R

Bazaarhitektura d.o.o. / 2016

This home for a family of five in Trebnje is a cluster of five volumes, separated and united by communications. Four of them are covered with a gable roof, while the fifth is a separate volume with a flat roof, housing the living quarters. There is a high wall separating the house from a noisy street. All the central spaces face a small slope with an open swimming pool. All the interior furniture and equipment has been custom made according to the specific design of the house and its extremely high rooms which reach the roof, offering a sensation of airiness and spaciousness.

Object information

Project Year
2009
Construction year
2016
Object size
308,90 m2
Area size
774,54 m2
Investment
360.000 eur
Energy Performance Certificate
A

Technical team

Architects
Klemen Vodnik, Tomaž Slak
Photographers
Klemen Vodnik
Construction engineers
Franc Žugel

Manufacturers and Suppliers