Slovene architecture

House BC

Kombinat d.o.o. / 2014

The house sits on a narrow sloping plot between a forest on the southern side and a road on the northern side. The plot is shadowed by the trees, so the living quarters are located on the upper floor, which is better lit. The living room is situated above street level with an open view to the north. The house has an irregular cross section, with several steps separating the living room from the kitchen and the dining room. Above the dining table, a two-level gallery connects the living quarters with the bedrooms. The house is located in Šentvid pri Stični.

 

 

Object information

Leto izgradnje
2014
Velikost objekta
215,00 m²
Kvadratura parcele
920,00 m²
Investitor
zasebni

Technical team

Arhitektura
Kombinat d.o.o., Blaž Kandus, Tjaša Mavrič, Alenka Korenjak, Ana Grk, Tomaž Čeligoj
Fotografije
David Čebular, Kombinat d.o.o.
Gradbene konstrukcije

Manufacturers and Suppliers