Slovene architecture

Hair salon in Postojna

Veronika Ule, Andi Koder / 2015

The refurbished hair salon is a clean, circular space. The predominantly white walls and furniture inspire a feeling of brightness and spaciousness, although there is little natural light. Upholstered chairs in shades of blue and brown add a touch of liveliness. The visual image based on a circle is repeated in wall designs and drawings. This carefully designed atmosphere puts the clients at centre stage and offers a contemporary framework for their new look.

Object information

Project Year
2014
Construction year
2015
Object size
80
Investor
Frizerstvo Sežana d.o.o.

Technical team

Interior designers
Veronika Ule, Andi Koder
Photographers
Janez Marolt
Electrical engineers
Andrej Jelen

Manufacturers and Suppliers