Ortenia Eco Apartments

O+P>A / 2014
RESERVATIONS WILL OPEN 15.09.2020

The apartments are located on a hill above Podčetrtek, by the edge of the wood. Its careful architectural design emphasizes the symbiosis of the inner and outer dwelling spaces. The apartments offer a view of the nearby castle and a lush garden. Natural materials with a low carbon footprint provide superior wellness and comfort. The inside walls are coated in clay, the wooden structure is insulated with cellulose fiber, and the facade is coated in wood. A partial basement hosts the reception, a wellness center with two saunas, a wine cellar, and a fitness center.

Object information

Project Year
2010
Construction year
2014
Investor
MK Projekt d.o.o.

Technical team

Architects
Petra Ostanek, Tinka Prekovič, O+P>A
Photographers
Miran Kambič

Manufacturers and Suppliers

Main contractor
Ekoart – Cibos
Construction
X

BOOKING RESERVATION

Eko apartmaji Ortenia

In order to enter all facilities, reservation is required through the application in this online form.

Personal data is collected only for the purposes of informing about the events of the OHS project and recording of persons entering the premises. We do not transfer personal data to third parties.

By signing up, each applicant accepts the conditions of entry into the objects that will be presented when viewing each object (possibly: taking care at the entrance to private buildings, prohibiting photography, banning entry to certain premises).

Choose an appointment