Slovene architecture

Dental Clinic

Prostornina d.o.o. / 2021

The interior, different from the classic sterile look of surgeries, is designed as a warm pleasant space for patients and employees. Soft to rounded shapes, natural materials and warm tones predominate. Greater emphasis was placed on planning the reception, which is designed as a rich and bright space. A representative reception desk, bar table and storage wall cabinet are made of wooden slats. Custom-made seats are just like a tooth by a tooth, arranged one next to each other.

Object information

Construction year
2021
Object size
120 m2

Technical team

Architects
Nina Galič inter. arch., Ana Jerše univ. dipl. inž. arh., Živa Lutman MFA Design, Tjaša Gerdej dipl. diz.
Interior designers
Nina Galič, Ana Jerše univ. dipl. inž. arh., Živa Lutman MFA Design, Tjaša Gerdej dipl. diz.
Photographers
Janez Marolt

Manufacturers and Suppliers