culinary studio-workshop

/ 2019
Location
Time
Sat. 06. 04. 2019 at 18:00
Reservation

Before “the Workshop” became a cooking studio, this was Trebušak’s carpetry workshop, built in 1939. “The workshop” preserves its original floors, windows, a few cabinets and work tables, which are transformed into dining tables. It is a mixture of the old with modern technology, which is imperceptibly integrated into the space. New pieces of furniture give the studio lightness and act as a counterweight to the large amount of wood. On the site of the former paint shop, there are unique toilets, a shower and a lounge. In the toilet there is a handmade wooden sink and the shower tub is wooden, too. The centerpiece is a fireplace; the wood stove gives the studio warmth and a touch of romance. The walls are painted with antique rollers and many different decorative elements have not only aesthetical importance, but also double as sound diffusers. The kitchen is dominated by Neff’s modern black appliances because the studio also hosts Neff’s showroom. “The workshop” is a multipurpose space intended for film shooting, cooking and other creative and social activities. The space has been completely renovated and designed by Primož Dolničar, who had in mind comfort and aesthetic pleasure of visitors, guests and participants.

Object information

Construction year
2019
Object size
130 m2
Investor
Manufaktura Bide d.o.o.

Technical team

Interior designers
Primož Dolničar
Photographers
Primož Dolničar
Mechanical engineers
Klima naprave Dolinar, Jernej Dolinar s.p.
Electrical engineers
Danilo Frlež

Manufacturers and Suppliers

Main contractor
Manufaktura bide d.o.o.
Construction work
Manufaktura bide d.o.o.
Construction
Manufaktura bide d.o.o.
Facade
Manufaktura bide d.o.o.
Installations
Anton Paščinski d.o.o., Danilo Frlež
Windows, doors
Lesena okna in vrata Gašper d.o.o.
Flooring
Manufaktura bide d.o.o.
Construction material
Lescom d.o.o., Kalcer d.o.o.
Protection of materials
X

BOOKING RESERVATION

Culinary studio

In order to enter all facilities, reservation is required through the application in this online form.

Personal data is collected only for the purposes of informing about the events of the OHS project and recording of persons entering the premises. We do not transfer personal data to third parties.

By signing up, each applicant accepts the conditions of entry into the objects that will be presented when viewing each object (possibly: taking care at the entrance to private buildings, prohibiting photography, banning entry to certain premises).

Choose an appointment