Slovene architecture

COLONNADE - office space renovation

Ognen Arsov, Peter Cesar, Ana Kosi, Bine Tekavec, Kaja Todorović / 2017
LOCATION: Slovenska cesta 56, Ljubljana

The concept of this interior is based on the construction of the building, accentuated to the maximum degree. The existing sequence of columns was emphasized and a row of columns of the same size was added. These divide the space in smaller bay-shaped areas, offering equal working conditions. The perspective changes as we move through the colonnade and encounter new sequences of space.

Object information

Construction year
2017
Object size
320 m2
Investor
Ljubljanska borza, d.d.

Technical team

Interior designers
Ognen Arsov, Peter Cesar, Ana Kosi, Bine Tekavec, Kaja Todorović
Photographers
Janez Marolt
Mechanical engineers
Inštalacije Ror d.o.o.
Electrical engineers
Energomont d.o.o.

Manufacturers and Suppliers

Main contractor
Promobile d.o.o.
Windows, doors
MIK Celje d.o.o.
Furniture
Decor&design d.o.o.
Lights
Svetlarna d.o.o.