Children's Department and Occupational Therapy Unit at the University Rehabilitation Institute of the Republic of Slovenia, Ljubljana

Dans arhitekti / 2008
Location
Time
Fri. 05. 04. 2019 at 18:00
Reservation

The Institute complex was designed between 1954 and 1962 by architect Danilo Kocjan. The new building with the children’s unit on the ground floor and the occupational rehabilitation unit on the first floor is in harmony with the pavilion-like design. The building has a rectangular floor plan with an internal atrium, the corridors and halls are well-lit. The basic façade is made of fiber cement panels, with large horizontal window apertures and a rhythm of vertical corrugated panels.

Object information

Construction year
2008
Object size
4568,85 m2
Area size
1890 m2
Investment
4.070.000 €
Awards
nominacija za nagrado Piranesi

Technical team

Architects
Dans arhitekti
Photographers
Miran Kambič
Construction engineers
Franc Žugel

Manufacturers and Suppliers

Furniture
Lesnina inženiring d.o.o.
Lights
Intra Lighting d.o.o.
X

BOOKING RESERVATION

URI SOČA

In order to enter all facilities, reservation is required through the application in this online form.

Personal data is collected only for the purposes of informing about the events of the OHS project and recording of persons entering the premises. We do not transfer personal data to third parties.

By signing up, each applicant accepts the conditions of entry into the objects that will be presented when viewing each object (possibly: taking care at the entrance to private buildings, prohibiting photography, banning entry to certain premises).

Choose an appointment