Slovene architecture

AV23

Aljaž Šterk / 2017

The interior design of the apartment reflects contemporaneity of its neigborhood and hospitality of the owners. The living area is opened and connected directly with the entrance. A 10-meter long set of elements includes a wardrobe, a storage, a folding worktable, a niche for books and a television set. The kitchen set continues around the corner into the wardrobe and forms a uniform volume in the middle of the apartment. The combination of white colour and wood creates a spacious, elegant but still warm and welcoming ambient.

Object information

Construction year
2017
Object size
74 m2
Energy Performance Certificate
C
Investor
zasebni

Technical team

Interior designers
Aljaž Šterk
Photographers
Aljaž Šterk

Manufacturers and Suppliers

Furniture
Bomat d.o.o.