Attic T36

Petja Zupančič, Miha Goršič / 2018
Time
Vsi termini zasedeni

The attic apartment, which was essentially an unfinished loft in the centre of Ljubljana, has been refurbished into a studio apartment that can function as a dwelling unit or a workspace. It is open on three sides, which provides plenty of natural light. A typical wooden roof structure constructed with trapezoidal hangers has been completely preserved and it makes the arrangement of the open square ground plan possible. It also determines the combination of equipment that has to match the preserved wood. The greatest renovation challenge was taking advantage of the standing height in a space surrounded by three roof drops.

Object information

Construction year
2018
Object size
90 m2

Technical team

Architects
Petja Zupančič, Miha Goršič
Interior designers
Petja Zupančič
Mechanical engineers
Matjaž Strušnik
Electrical engineers
Tadej Jemec
Construction engineers
Blaž Velkavrh

Manufacturers and Suppliers

X

BOOKING RESERVATION

Attic T36

In order to enter all facilities, reservation is required through the application in this online form.

Personal data is collected only for the purposes of informing about the events of the OHS project and recording of persons entering the premises. We do not transfer personal data to third parties.

By signing up, each applicant accepts the conditions of entry into the objects that will be presented when viewing each object (possibly: taking care at the entrance to private buildings, prohibiting photography, banning entry to certain premises).

Choose an appointment