AquafilSLO Office

Tria Studio / 2019

The original design concept consisted of two sets of three interconnected diagonally oriented cubes. The interior is designed in natural materials, as virtually all cross-laminated wooden walls are visible. The smell of spruce wood has a positive impact on employees. The facility enables the implementation of the goals set by the investors and at the same time offers an inspiring environment for employees. The Italian owner of the company was also enthusiastic about the premises, and is planning to use this principle in future expansions of his factories.

Object information

Leto izgradnje
2019
Velikost objekta
600 m2
Kvadratura parcele
66300 m2
Vrednost investicije
/ €
Investitor
AquafilSLO

Technical team

Arhitektura
Jernej Hočevar, Martin Lovrečić, Matevž Vrhovnik, Tria Studio
Gradbene konstrukcije

Manufacturers and Suppliers

X

Rezervacija ogleda

AquafilSLO Office

Za vstop v objekte je potrebna rezervacija preko prijave v tem spletnem obrazcu. Osebni podatki se zbirajo le za namene obveščanja o dogodkih OHS in evidentiranja oseb, ki vstopajo v objekte. Osebnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam.

S prijavo prijavitelj sprejema pogoje vstopanja v objekte, ki bodo predstavljeni ob ogledu vsakega objekta (morebitno sezuvanje ob vhodu v zasebne objekte, prepoved fotografiranja, prepoved vstopanja v določene prostore).

 

Choose an appointment