Slovene architecture

Apartment Renovation on Prijateljeva street

Mertelj Vrabič arhitekti / 2018

The renovation of this apartment was executed with limited budget; all the installations were replaced, and new bathroom, kitchen and furniture were made. The main difference was achived by reintroducing the balcony that was closed with plastic panels 15 years ago. The apartment is located on an elevated ground floor with parking spots right in front of it. Since the owner mainly uses her bike to get around the city, an old truck with a micro-garden was parked in front of the balcony instead of a car. This expanded and improved the outside space.

Object information

Leto izgradnje
2018
Velikost objekta
60 m2

Technical team

Arhitektura
Maša Mertelj, Matic Vrabič
Fotografije
arhiv biroja

Manufacturers and Suppliers