Slovene architecture

-

Atelje Ostan Pavlin / 2020
LOCATION: Brod ob Muri, Krog, Murska Sobota

The outdoor classroom with a canopy is located south of the gravel pit in Krog, along the Mokoš creek. The nearby road leads to the river ferry. The classroom will serve as one of the entry points and resting places in the area along the Mura and as the starting and end point of the thematic routes.
The canopy sits at the edge of the shrub vegetation and along the slope. It consists of three covered sections and an intermediate connecting plateau. The overgrown site consists of open / closed willow cover screens that allow views through the bush.

Object information

Construction year
2020
Object size
108 m2
Area size
850 m2
Investor
Mestna občina Murska Sobota

Technical team

Architects
Aleksander S. Ostan, Nataša Pavlin
Landscape architects
Jana Kozamernik
Photographers
arhiv biroja
Others
Kaja Vidovič, Tilen Mele

Manufacturers and Suppliers

Main contractor
Komunala Murska Sobota