Slovene architecture

Art Rebel 9 office

Idea:list studio / 2017
LOCATION: Poljanska cesta 25, Ljubljana

The main functional and design element offers a certain level of privacy and works as a sound barrier but on the other hand allows good communication between different teams and creates flexible space for demonstrating and testing new technologies, as well as for employee socialising. The yellow line connecting the entrance through the staircase continues in a 50-meter long artificial lightning that binds smaller units into a whole so that the visitors can grasp the whole ground plan at the point of the entrance.

Object information

Construction year
2017
Object size
553 m2

Technical team

Interior designers
Urban Pahor, Urša Kres, Tina Begović
Photographers
Blaž Gutman
Mechanical engineers
Emada d.o.o.
Electrical engineers
Winky d.o.o.

Manufacturers and Suppliers

Furniture
Leska d.o.o.
Lights
Proreklam d.o.o.